MAATWERK SOFTWARE 

Maatwerk software. Afgestemd op jouw systemen en bedrijfsprocessen.

Wil jij een applicatie laten bouwen? Software die samenwerkt met andere systemen en ook nog eens super snel, veilig en eenvoudig is in gebruik? Wij delen jouw visie!

Neem contact op

ONZE FAVORIETE SMAKEN

Creatief.

Out of de Box denken is bij Digital Reflex geen keuze. Het is onze manier van werken, denken en doen. Je krijgt bij ons altijd meer dan je vraagt, maar toch precies wat nodig is.

Doelgericht.

Wij zijn geen stilzitters. Wij zijn makers. Kunstenaars van het web. Onze creativiteit zorgt dat we complexe problemen sneller oplossen.

Innovatief.

Ruim 4 jaar geleden bouwden we onze eerste AI driven systemen en we praten onderhand alweer 3 jaar met de Google voice API.  Wij houden van innovatie, het zit in onze genen.

Doelgericht ontwikkelen,
met ruimte voor nieuwe ideeën.

BEN JIJ BEKEND MET SCRUM?

Scrum is de filosofie van ‘see-feel-change’. Oftewel leren door doen. Dit helpt enorm bij softwareontwikkeling omdat niet altijd alle wensen, eisen en beperkingen duidelijk zijn voordat wordt begonnen met een project. We leveren in korte sprints “deelproducten” op zodat het ontwikkelproces overzichtelijk is en er ruimte blijft voor nieuwe ideeën.