GOEDE VOORBEREIDING, GOED WERK!

In 5 stappen naar een prachtige virtuele tour

offerte virtuele tour

1: INVENTARISATIE

Wat mogen we maken en voor wie?

Bij Digital Reflex ontwikkelen we graag producten met een gericht doel. Onze uitgebreide inventarisatie zorgt dat we weten hoeveel foto’s we moeten maken, maar helpt ons ook om jouw doelen en de doelen van doelgroepen te begrijpen. Hierdoor geven we beter invulling aan de lay-out, userflow en afstemming van content. Jouw voordeel? Een Virtuele Tour die beter is afgestemd en meer bereikt.

2: FOTOGRAFEREN/FILMEN

Tijd voor het echte werk!

Wij komen langs om alles te fotograferen en/of filmen. Voordat we hiermee beginnen kijken we eerst kritisch naar de ruimtes die in beeld gaan komen. Is de ruimte netjes en goed belicht? Is privacygevoelige informatie aanwezig? Wat zijn specifieke points of interest? Zijn belangrijke onderwerpen goed tastbaar of moet er nog ge-staged worden? Nadat dit is beoordeeld en eventueel aangepast, beginnen we pas met het fotograferen of filmen.

3: NABEWERKING

Alles nog even extra oppoetsen

Tijdens de nabewerking optimaliseren we kleuren en verwijderen we eventuele ongewenste details. Verder optimaliseren we bestandsgrootte zodat de tour snel werkt op nagenoeg ieder apparaat. Pas hierna worden de foto’s en/of video’s aangeleverd aan de tour bouwers die de virtuele tour gaan opbouwen en inrichten.

4: BOUWEN VAN DE TOUR

Doelgroep, design en userflow

Wie is jouw doelgroep? Jong of oud? Intern of extern? En welke doelen wil jij bereiken met jouw virtuele tour? Omzet verhogen? Uitleg geven? vooroordelen wegnemen? Imago verbeteren? Medewerkers opleiden? Het antwoord op deze vragen bepaalt grotendeels de vorm en flow van jouw tour (althans, dat vinden wij). Het resultaat is een virtuele tour met een passend design, een logische flow en gerichte informatie.

5: TESTEN EN OPLEVEREN

Hebben we iets gemist?

Voordat we de tour opleveren wordt hij eerst uitgebreid getest door ons team en door jou als klant. Feedback wordt verwerkt, waarna de tour definitief wordt opgebouwd. Gefeliciteerd, jouw virtuele tour is klaar voor gebruik.

SERVICE & SUPPORT

Minder gedoe, meer mogelijkheden!

360° HOSTING PLATFORM

Al jouw virtuele tours veilig op onze servers.

UPDATES & UPGRADES

Wij zorgen dat jouw virtuele tour altijd werkt, op ieder apparaat!

UW GEGEVENS

Om spam te voorkomen vragen we jou de onderstaande code over te typen.

captcha